BØGER
CAMP, KYS & KAOS

“Jeg er tyk. På den der mine-forældre-og-læge-sender-mig-på-fedecamp-måde.”

For 14-årige Sarah er sundhedstilbuddet for tykke børn og unge lig med social død. Men hvad hvis campen rent faktisk kan gøre det, den lover? Så vil Lucas måske endelig få øjnene op for hende. Faktisk vil ALLE hendes problemer løse sig, hvis hun bare bliver tynd … Og det med campen er der vel ingen, der behøver at vide?

Camp, kys og kaos er første bind i Det fede liv – en serie om at føle, at verden ikke har plads til én, men også om håb, selvkærlighed og om at lære at lytte til sin egen stemme


#BUCKETLIST

Sidste sommer før universitetet! Bør det ikke være den vildeste nogensinde?

Problemet er, at Zola aldrig har haft en vild sommer. Faktisk har hun aldrig haft en vild noget-som-helst. Men nu skal det være.

Derfor laver Zola en bucketlist med kun to regler: Alt på listen skal gennemføres i juli. Og det skal dokumenteres på Instagram, så hele verden kan følge med. Det regner hun dog ikke med, at nogen vil …

Der er ikke andet for end at kaste sig ud i den første udfordring:

#1: Flirt med en tilfældig fyr og få hans nummer

Velkommen til en vild, pinlig og romantisk sommer!


DRAMATIK

Rebound

Reading på Mungo Park

28-årige Imani bliver pludselig en kæreste fattigere og to hormonsygdomme rigere. Hun skal finde sig en rebound ASAP, men det viser sig ikke at være helt nemt. Er det fyrene, der er noget galt med? Eller er ingen interesseret i en defekt kvinde, der nærmer sig infertilitet med hastige skridt?

Et hjem er et hjem

Reading på Teater Grob

17-årige Idil er ved at miste sit hjem som konsekvens af ghettoplanen. I takt med at hun mister hjemmet, mister hun også sin dans lige før sit livs vigtigste audition. Hvorfor smuldrer dansen? Og hvad har det med ghettopakken at gøre?

NOVELLER & DIGTE
Livstråde i antologien Evigheden (2021)
Tinderbilleder i antologien Før vi forsvinder (2019)
Uddrag af #bucketlist i Gyldendals YA mag #2 (2018)
Livsglæde i antologien Råkost & hård kost (2015)
Hjælp mig med at forstå i antologien Hjælp mig med at forstå (2014)
Manddom i antologien Fra rodeskuffen (2013)
Abort eller ej i antologien Veje har altid tiltalt mig (2012)
Frihedens amulet udgivet af Københavns Biblioteker (2011)