Foredrag & undervisning

Vil du have besøg af mig? Det er altid en kæmpe fornøjelse at komme ud og møde mine læsere, og jeg kommer gerne rundt i hele landet og holder foredrag.

Jeg holder foredrag og skrivekurser med indhold skræddersyet til dine ønsker, så tøv endelig ikke med at kontakte mig med eventuelle ønsker og spørgsmål.

Til inspiration kan du her se nogle af de typer foredrag, jeg oftest bliver booket til:

Har du særlige ønsker om foredrag, interviews, workshops eller noget helt fjerde, imødekommer jeg også gerne disse.

Priser

Pris
Foredrag (60 minutter inkl. spørgsmål og evt. oplæsning)5000 kr. + transport
Skrivekursus (3 timer inkl. oplæg, skriveøvelser og spørgsmål)5000 kr. + transport

Ved flere foredrag eller kombination af foredrag og skrivekursus giver jeg rabat. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud.

Hvis arrangementet starter så tidligt, at jeg ikke kan nå frem samme dag, eller slutter så sent, at jeg ikke kan nå hjem inden midnat, så betaler arrangøren for overnatning på hotel.

Transport indebærer:

På Sjælland/Fyn:

SKATs satser for kørselsgodtgørelse + evt. broafgift.

Andre steder i landet:
Taxa fra Brønshøj til Københavns Hovedbanegård (7,9 km), togbillet til jeres nærmeste station samt taxa eller afhentning fra jeres nærmeste station til arrangementets lokation, hvis det ikke er i gåafstand (tur/retur).

Ønsker du et gratis forfatterforedrag?

Ved at søge tilskud gennem Statens Kunstfonds pulje “Dansk og udenlandsk litteratur for børn og unge”, kan du få dækket hele mit besøg. Forfatterarrangementer støttes med 5.000 kr. ved én forfatter, hvis ansøgningen imødekommes.