Foto af Zuhal Kocan

Den korte version
  • Jeg hedder Saynab (Say udtales som det engelske ord say, og ikke som sej, selvom jeg nu også synes, at jeg er sej).
  • Jeg er født i 1994 – også kendt som året, hvor Løvernes konge, Disneys bedste film, udkom.
  • Jeg har altid skrevet, og som 24-årig blev min første roman antaget på forlaget Gyldendal.
  • Jeg har utallige drømme, og jeg tager dem alle meget seriøst. 
Den mellemlange version
Lige siden jeg var helt lille, har jeg drømt stort. Jeg drømmer om at erobre verden, fortælle historier og tusind andre ting, som jeg sparer dig for i denne mellemlange bio. Men hvis du ser mig i det virkelige liv med et fjernt blik, kan du være sikker på, at det er mit resting-dream-face.

Jeg har altid skrevet, og jeg ved ikke helt, hvordan det startede. Eller det er en løgn. For at være helt ærlig, løj jeg rigtig meget som barn (det gør jeg selvfølgelig ikke længere 😇). Jeg elskede at opdigte historier og få folk til at hoppe på dem. Nogle gange fortalte jeg en løgn så overbevisende, at jeg selv troede på den.

På et tidspunkt blev min mor så træt af alle mine vilde historier, at hun købte mig en notesbog og bad mig om at skrive dem ned i stedet. Så ville vi læse historierne sammen, når jeg havde fyldt hele notesbogen. Det blev til maaaange notesbøger, og ved nærmere eftertanke er det nok også her, at min notesbogafhængighed startede (tak, mor).

Historiefortællingen/det at lyve professionelt er en af mine helt store kærlighed. Historier har altid været en virkelighedsflugt for mig. Jeg elsker at fordybe mig i en god bog eller tv-serie og bare glemme alt andet, og jeg har altid drømt om at kunne give andre det samme frirum med mine historier. Mit primære fokus er altid den gode historie – uagtet om det er i bogform, på tv eller på scenen. Dog har bøger en helt særlig plads i mit hjerte (det er også derfor, jeg har arbejdet på et bibliotek i de sidste 14 år).

Den lange version
Du må fange mig i virkeligheden, hvis du vil have den lange version 😉